FIS-punkter i Stockholm Rollerski

Starten Stockholm Rollerski 2013. Foto: Arrangören.

Starten Stockholm Rollerski 2013 strax efter Medborgarplatsen. Jag i rosa hjälm, splitshorts och camelbak till vänster. På bilden syns även bl a Mattias Westman, Sandra Hansson, Rickard Bergengren och Samuel Norlén. Foto: Arrangören.

På lördag avgörs Stockholm Rollerski, som mig veterligen är Sveriges största rullskidlopp efter Alliansloppet. Jag kommer inte till start, eftersom jag i år har valt att inte tävla på rullskidor. Däremot hittade jag mig själv på bilden som skickades ut med ett pressmeddelande inför tävlingen. Bilden är från 2013, då jag blev 3:a på mina Elpex-2:or med stommar från 2002 (låneskidor fanns ej då), vilket var ett mycket bra resultat för mig. Jag är nog den enda som blivit 3:a i en Sverigecup-tävling på rullskidor i splitshorts, vilket naturligtvis är en fin merit!

Intressant med Stockholm Rollerski, som fortfarande avgörs på 2:or, är att man kommer att dela ut FIS-punkter. Det blir första gången i världen man gör det.

Jag långspurtslår Samuel

Jag långspurtslår Samuel Norlén i Stockholm Rollerski 2013, det kändes stort! Det hade nog inte hänt på snabba PU-hjul.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.