SUP-SM i Falun på söndag

Efter en dryg vecka med en lurig sjukdom bestämde jag mig i torsdags för att köra ett rejält intervallpass på Hallandsåsen (vi var precis i Vejbystrand i tre dagar) för att se om det skulle vara möjligt med SUP-SM på söndag. Det föll väl ut och jag gjorde bra tider i Hästens vatten-backen. Idag dagen efter känns det bra så det blir tävlande!

Läs om min kommande SUP-duell med Axel Bergsten här på langd.se.

Rickard och Marika sällskapade på passet, liksom nya Oakley Flak. Rickard är oroväckande stark på flacken, men fortfarande på behörigt avstånd uppför. 

Nu sitter Ida och jag i bilen från barnens kusin Sigrids 1 års-kalas till ett annat kalas, arrangerat av makarna Aktivitus, alltså Sara och Mattias Lundqvist. 

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till SUP-SM i Falun på söndag

  1. Bra pass! Bra tider….

Kommentarsfältet är stängt.