Axel har vändningstekniken

Axel har knäckebröd, hemmagjord sylt, två hängmattor, en pilbåge, ett par rullskidor och 2 kg smör i sin bil

Axel har knäckebröd, hemmagjord sylt, två hängmattor, en pilbåge, ett par rullskidor och 2 kg smör i sin bil

2 varv på 5 km idag

2 varv på 5 km idag

Det blev en härlig heldag med Axel Bergsten igår. Det är en intressant karl med många lite annorlunda idéer. Vi åkte upp till Falun ihop från Skövde vid 11-tiden och kom sedan fram till sprintfinalerna och tittade, fotade, pratade och körde ett pass på 20 min. Förresten var skidåkarna Patrik Karlsson (som påstår att han ska sluta) och Linus Larsson där med respektive. Varför de inte ställer upp idag är oklart.

Att Axel skulle bli svår att paddla ifrån visste jag på förhand, eftersom han är en bättre skidåkare än mig och har tränat mer SUP. Men att han skulle vara så bra på vändningar (då man hoppar bak på brädan för att den ska bli överstyrd) hade jag inte räknat med. Han tar nog medalj idag!

Nu har Axel och jag precis ätit frukost där vi bor och sedan bär det av till Roxnäsudden där starten går kl 10. Jag hoppas att vågorna inte blir för höga.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.