Vitamin manager det nya för Jojje Borssén

Jojje Borssén, som jobbat på Runners World ända sedan jag började frilansa för dem i slutet av 2007, har nu bytt jobb. Jojje har varit inblandad i några olika projekt som jag varit med på och bland annat var det han som var min huvudsakliga kontakt när vi gjorde boken/DVD:n Längdskidåkning för dig. Utan Jojje hade nog inte den boken blivit till, åtminstone inte redan för två år sedan.

Vitamin manager

Vitamin manager

Nu har han slutat jobbet som marknadschef på Runners har istället startat Vitamin Manager som gör detta:

Vitamin Manager säljer prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ. Våra kunder uppskattar enkelheten i våra praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan. Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering.

I min post kom nyligen en låda med läckert förpackade vitaminer! Intressant projekt och jag hoppas Jojje kommer igång bra med företaget.

Jojje är för övrigt pappa till en son född 2014, är gift med tidigare alpinisten Therese och har gjort Ironman på Hawaii. Dessutom skejtar han ibland när det finns snö och spelar emellanåt tennis av oklar anledning.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , . Bokmärk permalänken.