Breaking news

Rubriken är inte helt ogrundad. Man får testa låneskidorna innan man väljer ett par och sedan läggs de ut av arrangören vid starten dagen efter. En ledare var på väg bort med två par skidor och en burk med en kemikalie när jag såg honom. När jag konfronterade honom försökte han gömma burken. Detta var ett solklart, sorgligt och mycket pinsamt försök till fusk genom att trimma hjulen. Burken tog sedan arrangören hand om.

Markus Ottosson kör en av varje

Markus Ottosson kör en av varje

Rickard Bergengren laddade upp med att köra 300 m SkiErg (gamla) på 57 s (1:36..5-fart) i skejtskor. Själv kommer jag köra i klassiska skor i morgon.

Rickard Bergengren laddade upp med att köra 300 m SkiErg (gamla) på 57 s (1:36..5-fart) i skejtskor. Själv kommer jag köra i klassiska skor i morgon. Häftigt bild för att vara mobilbild tyckte jag!

Marika Sundin vann sprinten och blev två i backracet. Seger i morgon?

Marika Sundin vann sprinten och blev två i backracet. Seger i morgon?

Vi som får låneskidor får testa skidorna under en timme. Vissa skidor går snett, vissa rullar inte så bra. Det skiljer faktiskt lite grann, det är lite synd. Med ändå MYCKET mindre skillnader än på vintern.

Vi som får låneskidor får testa skidorna under en timme. Vissa skidor går snett, vissa rullar inte så bra. Det skiljer faktiskt lite grann, det är lite synd. Med ändå MYCKET mindre skillnader än på vintern. Tack Alliansloppet för att ni tillhandahåller en massa låneskidor.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Breaking news

  1. Anders skriver:

    Bra uppmärksammat av dig!
    Dock skulle man ju vilja veta mer om hur man ”trimmar hjulen” ..

    • Erik Wickström skriver:

      Jag är ingen expert på hjultrimning, men min erfarenhet är att nästan allt sitter i hjulen och att det är väldigt liten skillnad med att ta keramiska lager, rätt olja och slipa på backspärren.

Kommentarsfältet är stängt.