Snart avfärd mot Trollhättan

Lennart "Klingan" Klingberg fick en ledarväst från sprintcupen i Swix Ski Classics 2013. Klart att den fick vara med i Trollhättan.

Lennart ”Klingan” Klingberg fick en ledarväst från sprintcupen i  Ski Classics 2013 av mig. Den körde han Alliansloppet med 2014.

Runt lunch idag åker jag till Trollhättan för att åka banan, känna på stämningen, hänga med CCC1000, träffa leverantörer, träffa åkare och eventuellt ta bilder på sprinten och backtävlingen.

I morgon ska jag själv tävla i Alliansloppet, 48 km K på 2:or. Jag känner mig pigg och formen verkar bra. Jag tycker jag gjort rätt i träningen sista två veckorna och kört flera pass jag inte kört om det inte vore för loppet.  Så nu är det bara att hålla tummarna för en bra start, hela stavar och en väloljad drickalangning.

Hur långt det räcker beror på hur de andra kör, men lyckas jag bli bland de 50 främsta har jag gjort det bra. Starten går kl 10.05 och sänds i TV.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snart avfärd mot Trollhättan

 1. Niklas Solsjö skriver:

  Lycka till!

 2. Lars Bern skriver:

  Yeah, good luck! Själv sitter jag i bilen på väg upp till Ultravasan. Börjar inse vilken mäktig uppgift jag har framför mig…

 3. Knut skriver:

  Kör hårt och lycka till ! Jag tror segrartiden blir på under 1.40 i år vilket är galet snabbt.

 4. Erik Wickström skriver:

  Tack!
  Det kommer nog att gå snabbare i år, bättre väder. Men 4 min snabbare är jag tveksam till.
  Ultravasan i morgon blir varm och skön 🙂 Lycka till!

Kommentarsfältet är stängt.