Halsont – inget Ulricehamn ikväll

Igår fick jag ont i halsen, så det blir varken träning eller träningstävling med Lager 157 SKI TEAM i Ulricehamn ikväll. Jag laddade ganska hårt inför Alliansloppet i två veckor och tog sedan ut mig rejält. Jag brukar vara känslig efter fysiska och mentala tömningar, så det var inte helt oväntat. Dessutom är det lurigt att hålla sig frisk i dessa dagis- och skolstartstider. Både Astrid och Maj har nyligen varit sjuka.

Denna och nästa vecka har jag en del att stå i, dessutom är jag med barnen på förmiddagarna så det som ska göras får göras efter lunch. Därför jag hade ändå tänkt att ta det lugnt med träningen. Så om det någon gång passar att vara sjuk så var det faktiskt OK nu.

Förresten jag var precis med i Kretsloppets nyhetsbrev, som jag tror bl a når de 5000 anmälda. I videointervjun berättar jag om delvis om halvmaran, till vilket jag är anmäld. Jag kommer dock inte att delta då jag fortfarande har ont när jag springer.

Lager 157 SKI TEAM vid ett drickastopp utanför Hössna i måndags

Lager 157 SKI TEAM vid ett drickastopp utanför Hössna i måndags. Anton körde teambussen.

Lager 157 SKI TEAM efter avslutat stakpass i Ulricehamn. Stefan Palm trotsade ösregnet och körde bar über.

Stefan Palm trotsade ösregnet och körde bar über. Själv var jag glad att jag hade lagt telefonen i en plastpåse.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Halsont – inget Ulricehamn ikväll

  1. Solin skriver:

    Skräll att Bysse står och pissar vid drickastopp :-))

  2. Niklas Solsjö skriver:

    Va har Palm på fötterna???

  3. Erik Wickström skriver:

    Sådär oväntat att Bysse pissade 🙂 Palm har hittat ett par Rossignol (ej toppmodellen) som han fullkomligt älskar.

Kommentarsfältet är stängt.