Hårt långpass

Tord Asle Gjerdalen med sina pilotbrillor. Jag hade en ganska intressant diskussion med honom om dem efter middagen. De åkte för övrig av på slutet, då kände man knappt igen honom.

Tord Asle Gjerdalen med sina pilotbrillor. Jag hade en ganska intressant diskussion med honom om glasögonen efter middagen. De åkte för övrig av på slutet, då kände man knappt igen honom.

Idag var det ett pass på schemat. Stakning, långt och hårt. Det gick lite bättre än igår tycker jag och efter knappt 3 timmar kände jag att det var nog och satte mig i minibussen med Magnar Dalen och fotade när de andra körde ca 1,5 timme till.

Jag hade gärna skrivit längre, men det blir ganska intensiva dagar eftersom Vasalöparen går i tryck på tisdag. Det gör att det är ganska mycket datajobb, samtidigt som jag idag även satt ner och intervjuade Anders Aukland och Johan Olsson, samt åt middag med hela gänget och snackade en del efteråt. Och sorterade dagens bildskörd.

I morgon ska det cyklas en massa timmar, vilket jag verkligen ser fram emot. Få saker slår landsvägscykling på Mallorca. Idag kom förresten äntligen skidpaketet med stavar och rullskidor. Ska bli skönt att åka nästa rullskidspass i ett par skor som inte är tre storlekar för stora.

Jørgen Aukland drar före sin bror Anders

Jørgen Aukland drar före sin bror Anders

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

5 svar på Hårt långpass

 1. Niklas Solsjö skriver:

  Hoppas på en längre rapport i efterhand när du hinner skriva. Alltid rolig läsning när du varit med på läger😃 Kul att få en fråga inblick i hur dom har det!
  Några har vett att skydda skallen med en hjälm…

 2. Daniel Tonell skriver:

  Då måste jag ju bara fråga vad ni kom fram till i diskussionen om glasögon!? Jag är ju också ett hårt fan av pilotbrillor till träning och tävling av olika anledningar, kan vara intressant att höra vad ni avhandlade i ämnet. Tack för kul blogg!

  • Erik Wickström skriver:

   Tack!
   Vi pratade en del om sponsring, vilket jag nog inte bör gå in på. Sedan berättade han om han böjde glasögonen på olika ställen för att de skulle sitta bättre.
   Pilotbrillor är alltid rätt 🙂

Kommentarer är stängda.