Föreläsning i Bollnäs

Så här stod det om mig i tidningen som gavs ut innan konventet

Så här stod det om mig i tidningen som gavs ut innan konventet

Så sitter man här igen, på fakirtåget som avgår kl 05.54 från Borås central. Men denna gång är inte slutdestinationen (ödesmättat ord) Stockholm, utan Bollnäs, där jag ska hålla i ett träningspass samt ge en föreläsning ikväll. Det ska bli spännande och det är lite nervöst.

Det är träningskonvent med namn BollnäsEss med över 700 besökare och förutom drygt tio föreläsare, som förutom mig består av bl a Agneta Sjödin, Anders Södergren och Karl Dyall, är det fullspäckat med träningspass och workshops på tvådagarsprogrammet.

Så här ser mina uppdrag ut:

Föreläsning:
Smart och balanserad konditionsträning

Erik Wickström
Hur använder jag min tid bäst för att få ut mest av min konditionsträning? Låt dig inspireras av en föreläsning om träning och hälsa ur ett helhetsperspektiv: teknik, taktik, fysik, träningsupplägg, kost och hur man balanserar träningen i vardagen. Du kommer också att få de bästa tipsen för klassikerloppen, med fokus på Vasaloppet.

Erik Wickström håller elitnivå i flera konditionsidrotter trots låg träningsmängd. Få vet bättre än han hur man tar till vara träningstiden när man arbetar heltid och lever familjeliv i hus.

Träningspass:
Träning i partyzonen
Erik Wickström
Är du sugen på att förbättra konditionen samtidigt som du sätter ben-och överkroppsmusklerna på prov? Häng med på ett skidgångspass där du både kommer att ha roligt och bli riktigt trött. Självklart får du massvis med teknik- och träningstips! Ta gärna med egna stavar om du har, annars finns det att låna.

Dagens schema på BollnäsEss. Många prova på-chanser

Dagens schema på BollnäsEss. Många prova på-chanser

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Föreläsning i Bollnäs

  1. Anders skriver:

    Om det är du som pratar kost måste du ju slå ett slag för Hawaii, jordnötssmör och Amarone.
    Går inte att nå sin fulla potential utan att inkludera dessa i sin kost 😃

    Det ska bli kul när du kommer upp och kör med oss i rullskidsklubben om några veckor!
    /Anders

Kommentarer är stängda.