Oskar Svärds tävlingsprogram

Ibland muttrar jag över att Borås Tidning inte skrivit tillräckligt mycket om konditionsidrott. Men jag måste ju säga att jag överlag är otroligt nöjd över att ha denna goa morgontidning. På sportsidorna gör Li Edqvist ett jättebra jobb som ofta skriver om löpning och längdskidåkning. Så tack Li och Borås Tidning. Artikeln nedan är från i lördags och beskriver hur Oskar Svärd ser på sin sista säsong.

Oskar Svärd intervjuad i Borås Tidning 3 oktober 2015

Oskar Svärd intervjuad i Borås Tidning 3 oktober 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor och märktes , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Oskar Svärds tävlingsprogram

  1. Per skriver:

    På nåt sätt tycker jag att det är jobbigt när de stora slutar. De gör det ju då resultatkurvan vänt och den fysiska förmågans förgänglighet kryper inpå. Att Vasaloppet kommer att köras utan Oskar påminner om det förestående förfallet av den egna kroppen och att även en mycket lägre resultatkurva kan nå sitt tak.

  2. Axel skriver:

    När jag blir äldre (låter bättre än ”gammal”) så ska det bli många fjällvandringar i varje fall, alternativt kortare vandringar i närheten av där jag bor. Såna aktiviteter ställer inte så stora krav på fysiken…

Kommentarer är stängda.