Speedar upp med boken

Igår förlängde jag arbetsdagen genom att sitta på Café Viskan kl 19-22. Tur att man är sjuk så man slipper känna att man skulle behöva träna.

Igår förlängde jag arbetsdagen genom att sitta på Café Viskan kl 19-22. Tur att man är sjuk så man slipper känna att man skulle behöva träna.

Nyligen fick jag en deadline för när alla texterna ska vara klara till min nya bok (som finns att läsa kort om här). 4 november. Det är väldigt, väldigt snart.

Det var meningen att den skulle bli klar tidigare i höst, men sedan kom pappaledighet, vab, resor och andra uppdrag i vägen. Och nu sitter jag plötsligt här och har sedan i onsdags tryckt på gasen rejält. Det är kul att skriva, men det gör också att jag fram till 4 november måste jobba en hel del kvällar (middagstiden 17.30 ruckar jag dock inte på) och morgnar. Och snart kanske också nätter.

September och oktober har verkligen varit intensiva månader för mig på jobbfronten och det hade inte gått utan Ida. Det blir ett stort lass för henne att dra. Både hon och jag vet att det är tillfälligt och att vår, vinter och sommar alltid är lugnare, men ibland är det lite hårt när man är mitt uppe i det.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.