Till Storhogna med CCC1000

Volvo höll ett hårt grepp om Dan Sundström igår, så det blev ingen skidhall. Det blev ingen träning alls för mig, för jag kände att jag hade en del att fixa innan jag skulle hämta på dagis kl 14.30. Idag ska jag nämligen till Storhogna för att vara tränare åt CCC1000 i helgen. Ska bli riktigt kul!

Håkan Sandahl i CCC1000

Håkan Sandahl i CCC1000

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Till Storhogna med CCC1000

  1. Lars Bern skriver:

    Precis när man arrangerat med familjen och bestämt sig för en helkväll i Skidhallen har de dragit ner på öppettiderna till 07.00-20.00 så det var ju ingen mening. Turligt nog har det torkat upp fint ute så det får bli ett finpass på rullskidorna istället.

Kommentarsfältet är stängt.