När Aftonbladet kom till vallatemplet

Klar med vallademonstation för Aftonbladet TV i vallatemplet

Klar med vallademonstation för Aftonbladet TV i vallatemplet

Atletklubben har fått finljus

Atletklubben har fått finljus. På bilden syns SkiErgen, roddmaskinen och testcykeln (Monark 828)

Idag har jag varit ”modell” för ett projekt med rörlig bild. Självaste Aftonbladet TV besökte både vallatemplet och atletklubben i vår källare och spelade in material för deras program Hårdträning. En fotograf, en assistent och en producent såg till att vi fick bilder på SkiErg-träning och vallning. Därefter spelade vi in rullskidor. Inte varje dag man kör rullskidor i -12 grader.

Igår spelade vi också in för Aftonbladet TV. Jag gillar att bli filmad, särskilt roligt är det med en helikopter/drönare ovanför sig, samt när filmaren sitter på en fordon. Idag filmade vi bland annat rullskidor från bil, medan Christian Hagberg körde fyrhjulning framför mig på skidstadion igår.

Programmen kommer att sändas fram till Vasaloppet med start om några veckor.

Annorlunda rullskidsunderlag. Jag åkte dock på bar asfalt.

Annorlunda rullskidsunderlag. Jag åkte dock på bar asfalt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.