Min Vasaloppsfilm

John Lindskog och jag i studion

John Lindskog och jag i studion. Foto: Mikael Bergström från Motion 4 Life, som ligger bakom projektet Min Vasaloppsfilm. 

Med hjälp av 60 kameror, en utvald GPS-profil och en omåttlig mängd datanörderi av Motion 4 Life kan man i år beställa en egen Vasaloppsfilm på ca 10 minuter. Kul att se sig själv på alla kontrollerna och roligt att se en massa filmmaterial som SVT inte har. De har gjort ett grymt bra jobb. Vasaloppsfilmen för mitt lopp finns här och du kan beställa din egen här.

Här ligger jag precis före Daniel Richardsson och Patrik Johansson i Hökberg. De lyckades jag även hålla bakom mig i mål.

Här ligger jag precis före Daniel Richardsson och Patrik Johansson i Hökberg. De lyckades jag även hålla bakom mig i mål.

Jag fick uppdraget att vara kommentator för filmerna, tillsammans med radiokillen John Lindskog. Vilken radioröst den karl’n har. Han pratar inte alls likadant i verkligheten.

Det blev en heldag i Göteborg. Vi spelade in ”generisk kommentering”, alltså allmänt om det vi såg. Inte specifikt för varje åkare, det hade blivit ett oändligt jobb. Vi spelade in tre olika versioner beroende på hur snabb åkaren var.

Jag har gärna kommenterat längre sekvenser. Nu blev det korta grejer i taget, eftersom vi var tvungna att kommentera varje gång åkaren kom in till en ny kontroll. Även om jag saknade att kunna göra långa utläggningar så tyckte jag det gick helt OK och det är något jag jättegärna gör igen.

Drar vår klunga i Eldris

Drar vår klunga i Eldris

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.