Årets bästa löppass

För 1-2 veckor sedan var formen väldigt obra. Löpmässigt sprang jag sämre än på flera år. 

Ida har köpt en lekstuga av en kompis. Svärfar jag och några till lyckades få upp den på släp igår. Ska bli spännade att se hur man får hem den och sedan ut på tomten.

Ida har köpt en lekstuga av en kompis. Svärfar jag och några till lyckades få upp den på släp igår. Ska bli spännade att se hur man får hem den och sedan ut på tomten.

Men det svänger snabbt i hockey. Bara en vecka efter årets första löpintervallpass börjar det plötsligt hända grejer. För en vecka sedan höll jag 3.39-fart på platt asfalt. För en halv vecka sedan höll jag 3.35-fart på på platt grusväg runt Byttoropssjön. 

Igår tränade jag bara 20 min, pga barnkalas och annat. Men jag joggade iväg och det kändes direkt riktigt bra. Ledig jogg i 4.30-fart på platten. Drog ett varv runt Byttorpsjön 1,92 km i bra fart men ej max. 3.21-fart. 

Hur gick det till? Klart bästa löppasset i år, men jag satsar ändå inte att slå tiden från förra året (34.43 min) i Sjömarkloppet idag. Det är en ganska kuperad mil och då var jag i bättre slag. Men kul ska det bli oavsett. Start kl 13. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.