7 års-dag

Jag tycker mycket av det som Borås stad gör för stadskärnan är bra, men de måste haft lite otur när de tänkte att en liten kanal på stadsgatorna

Jag tycker mycket av det som Borås stad gör för stadskärnan är bra, men de måste haft lite otur när de tänkte att en liten kanal på stadsgatorna skulle vara en bra idé. Känns som det kommer att bli en piss- och skräpränna. Men jag hoppas att jag har fel.

Jag är värdelös på att skriva uttryck som i rubiken. Jag blir inte klok på om det heter ”7 års-dag”, ”7-års-dag”, ”sjuårsdag”, ”7-årsdag” eller någonting annat. Inget känns rätt.

Hur som helst så gifte Ida och jag oss igår för 7 år sedan. Känns bra. Eftermiddagen firades lite okonventionellt med bad i Stadsparksbadet och sedan middag på Borås Wok med barnen. Kanske inte så romantiskt, men trevligt. Kul också för Ida att se hur barnens vattenvana har utvecklats bara den vecka hon var hemma i Borås och jobbade och jag var i Vejbystrand med de små.

Själv satte jag en kontrollerad volt från enmeterssvikten. 1,5:an, alltså volt med dyk, gör jag sällan nuförtiden eftersom jag får magplask elva gånger av tio. Senast var på Martin Josefssons svensexa i Sandaredsbadet.

Erik Thiberg och Robert Malmgren

Erik Thiberg och Robert Malmgren

På förmiddagen hade jag besök av Robert Malmgren och Erik Thiberg med barn. Trevligt för alla! Vi grillade i utkanten av trädgården och pratade om ABEC-nivåer i kullager.

Även denna vecka är jag hemma med barnen då Ida jobbar. Tyvärr har jag fortfarande lite halsskav, så det är ingen höjdare med träningen för tillfället.

Korv med bröd och ketchup. Inte den nyttigaste lunchen, men jag skäms inte för att ge mig själv och mina barn det ibland så länge det tillagas utomhus över en eld.

Korv med bröd och ketchup. Inte den nyttigaste lunchen, men jag skäms inte för att ge mig själv och barnen det ibland så länge det tillagas utomhus över en eld.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 7 års-dag

 1. Marie Schörling Erikson skriver:

  Hej Erik
  Kul att Ni varit gifta i sju år. Lennart och jag har firat vår 1-årsdag (ja, där ser Du hur jag tror det ska vara). Ska bli kul att följa Din löparkamp ”I Fäders spår…”
  Vill önska Dej ett varmt lycka till. Alltid lika kul att läsa Din blogg
  Kram
  Marie

Kommentarsfältet är stängt.