Rickard Bergengren 2.0

Rickard fick vara med på UIF:s träning i helgen. Hans bil BMW M6 är kanske inte den perfekta skidbilen. Men den är snabb. Jag är oerhört ointresserad av bilar, men när jag provkörde den (i låga hastigheter) kände jag att det var lite skillnad mot vår V70 från 2007.

Rickard fick vara med på UIF:s träning i helgen. Hans bil BMW M6 är kanske inte den perfekta skidbilen. Men den är snabb. Jag är tämligen ointresserad av bilar, men när jag provkörde den (i låga hastigheter) kände jag att det var lite skillnad mot vår V70 från 2007. Som för övrigt syns till höger i bild.

Trevlig utsikt från Rickard och Marikas lägenhet i Borås

Trevlig utsikt från Rickard och Marikas lägenhet i Borås på 8:e våningen. Dock svårt att fånga på bild.

Det föll sig så att jag tränade flera pass med Rickard Bergengren förra veckan. Trevligt! Jag hann även med att titta förbi hans nya lägenhet på Druvefors, samt titta på när han körde lite bil på Ramnaslätt i söndags kväll.

Rickard är för närvarande inne i en konsolideringsfas efter tre ganska tunga inköp i vår/sommar: En styck idyllisk sommarstuga i Torekov, en styck lägenhet modell skitfin trea i Borås samt en BMW M6.

Så här ser det ut i Ramnaslätt på söndagskvällar på sommaren. Ramnaslätt är ett industriområde som ligger nära Lundaskog, där vi bor. Rickard åkte dit och utmanade kidsen igår. Se film nedan.

Så här ser det ut i Ramnaslätt på söndagskvällar på sommaren. Ramnaslätt är ett industriområde som ligger nära Lundaskog, där vi bor. Lång raksträcka. Rickard åkte dit och utmanade kidsen igår. Se film nedan, där de körde ”flygande start”.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.