Pro Skiing 2017

PRO SKIING - THE COMPLETE 2016 GUIDE! Visma Ski Classics tidning

PRO SKIING – THE COMPLETE 2016 GUIDE! Visma Ski Classics tidning förra året

Förutom att jobba med personlig träning en del så skriver jag för närvarande artiklar för tidningen Pro Skiing. Sedan förra året ges den ut av Visma Ski Classics en gång per säsong.  Jag är fortfarande arg på mig själv för att jag tycker min engelska är betydligt sämre än när jag dagligen skrev på det språket under flera års tid, men det går sakta framåt.

De artiklarna jag kommer att skriva är:

  • Kort om alla favoriterna och de bästa teamen
  • Intervju med Petter Eliassen
  • Intervju med Britta Johansson Norgren
  • Korta intervjuer med övriga ”tröjvinnare” (Emilia Lindstedt, Stian Hoelgaard, Andreas Nygaard)
  • Nyheter inför årets Visma Ski Classics
  • Träningsartikel för en nybörjare i långloppsskidåkning
  • Artikel om en destination
  • ”Silly season”-text om övergångar etc

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.