Sitski i Torsby Ski Tunnel från 2011

Jag jobbar med Vasalöparen och sitter och letar efter bilder i arkivet. Stötte precis på dessa som togs av Luca Mara för 5 år sedan i samband med en intervju med Anders Olsson. För övrigt en riktigt härlig kille som jag har haft lite sporadiskt kontakt med efteråt. Anders är hård. Och snäll.

Anders Olsson och jag i Torsby Ski Tunnel oktober 2011. Foto: Luca Mara.

Anders Olsson och jag i Torsby Ski Tunnel oktober 2011. Foto: Luca Mara.

Anders Olsson och jag hade en tävling i sitski från starten till toppen (ut till höger) i Torsby Ski Tunnel. Kändes i magmusklerna kan jag lova. Staffan Larsson berättade en gång för mig om sin träning i sitski inför Vasaloppet 1994, då han stakade. Det är bra träning. Jag tror också Markus Ottosson har också kört sitski pga fotproblem.

Anders Olsson och jag hade en tävling i sitski från starten till toppen (ut till höger) i Torsby Ski Tunnel. Kändes i magmusklerna kan jag lova. Staffan Larsson berättade en gång för mig om sin träning i sitski inför Vasaloppet 1994, då han stakade. Det är bra träning. Jag tror också Markus Ottosson har kört lite sitski pga fotproblem.

Anders Olsson stiski i Torsby Ski Tunnel. Foto: Luca Mara.

Anders Olsson stiski i Torsby Ski Tunnel. Foto: Luca Mara.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.