Konstsnö är vackert

Träningen är fortfarande i skuggan. Men jag står mycket på skidor i alla fall i samband med lektionerna. Jag brukar räkna en fjärdedel eller en femtedel av lektionstiden som träning, så jag får upp timmarna lite grann.

Det är fantastiskt kul att vara instruktör. Man får så mycket tillbaka. Idag hade jag en privatlektion och sedan skidkväll för en nybörjargrupp med åtta personer i fyra timmar. De gjorde härliga förbättringar, inte minst inom stakning med frånskjut som jag tycker är en onödigt eftersatt växel bland många motionärer.

Sent igår på Borås skidstadion efter undervisningen. Snart blir nog 4 km-spåret klart, lite beroende på hur länge det är kallt idag. Konstsnön gick åtminstone för fullt i natt.

Sent igår på Borås skidstadion efter undervisningen. Snart blir nog 4 km-spåret klart, lite beroende på hur länge det är kallt idag. Snökanonerna gick åtminstone för fullt i natt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.