Storost

Gissa om Ida blev glad när jag kom hem med 3 kg Gruyère idag! Tack till Martin Johnsrud Sundby som gav sitt 2:a-pris till mig efter presskonferensen. Stafetter i morgon och då kommer Carl XVI Gustaf till Ulricehamn!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Storost

  1. Johann muhlegg skriver:

    Den kroppen ser ut att behöva en rejäl bit ost

  2. fuzzboxar skriver:

    Mycket god ost får jag säga. Fick själv några bitar med hem från ost-företagets representanter som tack för att ha hjälpt till med transporterna mellan deras hotell i Borås och Lassalyckan under veckan.

  3. Erik Wickström skriver:

    Ja, visst är den osten god! Tack för Expressen-länken, haha. Jag hade inte sett det innan. De fick kanske inte riktigt allt rätt där med osten, men det stämmer att Katarina sade att Hellner älskar ost.

Kommentarsfältet är stängt.