”Hello, it’s Dario”

  • På torsdag är det dags för Vasaloppslägret i Grövelsjön. Alltid härligt att komma dit. Love Ljungström, jag och Göran Dahlén åker upp ihop. Det blir trevligt. Vi åker genom Norge, klart bäst väg om man bor i Borås. I Hølen serverar min vän Per Forsberg lunch, så det känns som ett bra upplägg.
  • Dario Cologna i Ulricehamn 21 jan 2017. Foto: Ulf Wickström.

    Dario Cologna i Ulricehamn 21 jan 2017. Foto: Ulf Wickström.

    Igår hade jag skidkväll i Borås med åtta härliga deltagare. Det har varit ett fantastiskt intresse för alla möjliga typer av skidlektioner i år. Kul!

  • Det blev lite sent där uppe igår när jag väl städat ihop och gott igenom inkorgen. Så jag och barnen tog en sovmorgon idag. Jag lämnar och hämtar på dagis på tisdag och torsdagar och vanligtvis lämnar jag vid kl 08.00. Men när jag varit uppe sent så vi ofta sovmorgon. Idag sov Maj till 08.15 och då var inte Astrid vaken än, så det var skönt. Det fick bli lämnar efter halv tio istället.
  • Efter dagis åkte vi till skidskolan vid Hestrastugan. Andra gången Astrid är där och första gången jag är med. Känns som en bra verksamhet. Och som vanligt nostalgiskt att vara där. Det är min moderklubb och många av de som var med på min tid är med än idag på olika sätt.
  • Igår ringde telefonen och efter jag svarat hörde jag ”Hello, it’s Dario” i luren. Det var en avtalad intervjutid med OS-guldmedaljören Dario Cologna. Jag har aldrig tidigare pratat med den den schweiziske stjärnan varken på telefon eller IRL, så det var trevligt.
  • I måndags morse var jag med i P4 Sjuhärad igen. Känns som jag börjar bli stammis där. Alltid trevligt att medverka. Denna gång var det per telefon. Vi pratade om världscupen. Klippet finns här och jag pratar mellan 19.50-24.24.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.