Mållös i bordshockey-VM

Erik Thiberg försöker se cool ut

Erik Thiberg försöker se cool ut

Jag har ju helt missat att lägga upp bilder från bordshockey-VM, som avgörs varje år sedan 1996 med ett gäng högstadiekompisar. Vi har varit hos mig varje gång förutom åren 2002-2006, då jag bodde i USA och missade turneringarna.

Bizze Wing, som precis som jag växte upp i Lundaskog, vinner nästan alltid. Majoriteten är ”kardinaler” som är med varje år. Flera av dessa gamla högstadiekompisarna träffar jag endast den 22 december, medan andra är sådana jag umgås mer regelbundet med. Sedan plockar vi även in nyare kompisar.

Det är alltid ett härlig event med och kontinuiteten är det inget fel på. I år bommade Tobias Magnusson pga utlandsvistelse, han har annars en nyckelroll som invigningstalare. Nu fick han mejla det vansinnigt roliga talet som jag läste upp efter inmarschen. Jag själv spelade mer uselt än vanligt i år. Jag gjorde inte ett enda mål i gruppspelet och rök direkt i kvarten.

Bordshockey-VM 22 dec 2016

Bordshockey-VM 22 dec 2016. Bra dekorering av hockey-tröjor i bakgrunden.

Anders Martinsson bor idag i Varberg. Han var smart, bra på skejtboard och poppis bland tjejerna på högstadiet.

Anders Martinsson bor idag med familj i Varberg. Han var smart, bra på skejtboard och poppis bland tjejerna på högstadiet. Vi spelade också i samma band.

Martin Josefsson, en av de "nya"

Martin Josefsson, en av de ”nya”

Bizze Wing, eller Anders Wing som det står på andra ställen

Bizze Wing, eller Anders Wing som det står på andra ställen. Min bästa barndomskompis som nästan alltid vinner bordshockey-VM.

Att spela mot Bizze är samma sak som att få storstryk

Att spela mot Bizze är samma sak som att få storstryk

Magnus Samuelsson. Uppvuxen i Hedared, bara en sån sak.

Magnus Samuelsson. Uppvuxen i Hedared, bara en sån sak.

Vårt vardagsrum vid bordshockey-VM

Vårt vardagsrum vid bordshockey-VM

Vissa spelare är snyggare än andra vid bordshockey-VM

Vissa spelare är snyggare än andra

Enda gången jag besökt den numera nedlagda vattenfestivalen i Stockholm var med Robin. Jag minns att Venga Boys var stora då.

Enda gången jag besökt den numera nedlagda Vattenfestivalen i Stockholm var med Robin. Jag minns att Venga Boys var stora då.

Topptrion bordshockey-VM 2016

Topptrion bordshockey-VM 2016

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mållös i bordshockey-VM

  1. Öhrstig jr. skriver:

    Många av de planscherna känns igen från Bizzes pojkrum.

Kommentarsfältet är stängt.