Resultatlista Västgötaloppet

Resultatet är betydligt sämre än vad jag gjort senaste åren och flera runt mig i resultatlistan brukar vara bakom, men jag är som sagt ändå jättenöjd. Det är tur det är skillnad på träning och tävling, för jag har verkligen inte presterat så här bra mot andra på intervallpassen senaste veckorna. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Resultatlista Västgötaloppet

 1. Janne skriver:

  Grattis Erik, bra kört. Du såg rätt stark ut.

 2. Magnus skriver:

  Imponerande med tanke på den höst och vintern du haft, tyckte att du såg stark ut! Du är grym! Jag vet inte vad eliten tycker om banan men för en enkel motionär så var den jobbig med de sockrade saxbackarna…man tog sig knappt framåt efter dom.

 3. Gitarrmartin skriver:

  Bra kämpat idag! Såg lite ut som du gick på pannbenet i 3 mil. Imponerande!

  Det var jag som bad din fru hälsa grattis, om hon kom ihåg:-)

Kommentarsfältet är stängt.