På radion

Radiointervju i P4 Sjuhärad. Håkan Axelsson och jag i sportpanelen.

Radiointervju i P4 Sjuhärad. Håkan Axelsson och jag i sportpanelen.

Ni missade väl inte Sportpanelen i P4 Sjuhärad idag! Håkan Axelsson och jag fick svara på frågor om norsk dopning och om hur mycket resurser kommuner bör lägga på konstsnöanläggningar. Borås är ett lysande exempel på hur en liten kostnad för kommunen kan ge fantastiska effekter för friskvård och för att stärka kommunens varumärke i Västsverige. Jag vet inte hur många privatpersoner och företag från Göteborg med omnejd jag har hjälp med teknikträning i Borås i vinter tack vare konstsnön. Heja Borås skidstadion!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.