Schyssta dagar på jobbet

Borås skidstadion 14 februari 2017. Helt ok arbetsmiljö.

Borås skidstadion 14 februari 2017. Helt ok arbetsmiljö för att hålla i skidlektioner.

Hestrastugan, en annan av Borås tre konstsnöanläggningar, bjöd också på hyfsade förutsättningar igår för skidinstruktioner

Hestrastugan, en annan av Borås tre konstsnöanläggningar, bjöd också på hyfsade förutsättningar igår för skidinstruktioner

Skidlektion/teknikträning med Sigma på Borås skidstadion

Skidlektion/teknikträning med Sigma på Borås skidstadion i förra veckan.

Jag har fortsatt mycket skidlektioner, både privatpersoner och företag. I förra veckan tog jag hjälp av Martin Josefsson vid ett av företagseventen. Det gick kanon och kul att jobba med Martin! Företaget bjöd på blåbärssoppa efteråt och det var fin stämning bland de som var med.

Mikael Ragneheim har gjort en rejäl "teknikresa" i skidspåret som har varit rolig att följa

Mikael Ragneheim har gjort en rejäl ”teknikresa” i skidspåret som har varit rolig att följa

Den här veckan blev det arbete i Skidome i måndags, skidstadion och Hestrastugan igår och Stockholm idag. Jättekul att äntligen känna på spåren på fina Granåsen i Bålsta! Många har pratat väl om den 2 km-slingan. I morgon. Det är oftast där jag håller till.

Träningen går det väl sådär med. Jag står en del på skidor i samband med lektionerna och har blivit grymt bra att att åka på en skida. Men det blir nog bara ett eller möjligtvis två träningspass denna vecka innan Borås skimarathon på lördag. Men där ska ge allt och jag är sugen på att åka bra på hemmaplan.

Nu går tåget vidare mot Herrljunga, innan det blir byte där mot Borås. Det blir en sen kväll och barnen har för länge sedan somnat när jag kommer hem. I morgon blir ordning igen med dagishämtning kl 15.30 och sedvanlig familjemiddag kl 17.30.

Granåsen var riktigt fint. 2 km med bra konstsnöbädd. Två spår i bredd, dock ganska smalt för skejt. Ett stort mysterium med namnet Granåsen är att jag tyckte den borde heta Tallåsen sett till biotopen.

Granåsen var riktigt fint. 2 km med bra konstsnöbädd. Två spår i bredd, dock ganska smalt för skejt. Ett stort mysterium med namnet Granåsen är att jag tyckte den borde heta Tallåsen sett till biotopen (mycket tall framförallt vid parkeringarna). Till dig som undrade i farten om du kunde köpa boken: Sorry vi missade varandra efteråt, jag och han jag åkte med var tvungna att dra direkt efter lektionen för att hinna till stationen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Schyssta dagar på jobbet

  1. Claes Hjertman skriver:

    Synd att missa en ”Lundaskogare” i Granåsen. Körde intervaller där under förmiddagen, måste ha missat er precis.
    ”Byttorparen”

  2. Micke skriver:

    Får köpa boken på annant sätt 🙂

Kommentarer är stängda.