Schysst i Idre

Mest slalom med familjen, men igår blev det även längd. Snittade 11,2 km när jag stakade Slättvålaspåret som är 18 km. Då är det inte snabbt före. Nästan tio plusgrader och natursnö är segt. Jag önskar det fanns så tröga rullskidor. På 4:or är det sällan jag snittar under 15 km/h under någorlunda normala förhållanden. Jag vill ha ett par rullskidor där jag snittar 11,2 km/h.

Ida och Erik Wickström i Idre. Vi åkte själva en timme medan pappa var med barnen.

Ida och Erik Wickström i Idre. Vi åkte själva en timme medan pappa var med barnen.

Slättvålaspåret var fint

Slättvålaspåret var fint

Våfflor är alltid gott, särskilt i fädbodar

Våfflor är alltid gott, särskilt i fädbodar

Ida på utförsskidor i Idre

Ida på utförsskidor i Idre

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.