Snart framme i Jokkmokk

Jag sitter i baksätet i hyrbilen. Thobbe kör och Colting sitter i passagerarsätet. Herrarna där framme har precis lyckas få farthållaren att fungera, något som tog en dryg kvart.

Strax innan midnatt är vi framme i Jokkmokk om allt går som det ska. En ganska smidig resa då det gick ett direktflyg mellan Göteborg och Luleå. Så jag kunde vara hemma till kl 17.

Smidigt också att flyga med Colting. Han hade bokat biljetterna åt oss tre och eftersom han hade 200 resdagar (varav 112 utomlands) förra året har han en himla massa Eurobonuspoäng, vilket gör att man får gå före i kön här och var. Vi också sitta så långt fram som rad nummer 2. Inget jag är van vid. Därifrån lät motorerna i vår Boeing 737-600 som ett propellerplan. På lördag är det dags för det 22 mil långa loppet Nordenskiöldsloppet.

Lina Korsgren vinner Nordenskiöldsloppet 2016

Lina Korsgren vinner Nordenskiöldsloppet 2016. Foto: Erik Wickström. I år kommer Lina inte till start. Kanske vinner Nina Lintzén? 

Johan Olsson och jag på toppen av Södra Berget

Johan Olsson och jag på toppen av Södra Berget i samband med en intervju i Sundsvall 2014. Jag intervjuade honom bl a även på Mallorca när jag var med på Team Santanders träningsläger 2015. Roligaste den veckan var kanske när Johan och jag låg och körde lagtempo i par i en utbrytning på cykelpasset. Nu lägger han ner elitsatsningen, vilket kommunicerades idag. 

Jag intervjuar Johan Olsson i hans garage (samt på Södra Berget) hösten 2014

Plåtning i Johan Olssons garage hösten 2014. Jag minns att han var väldigt villig att snacka om landsvägscyklar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.