Jonas Colting och Thobias Peterson i Nordenskiöldsloppet

Thobias Peterson och Jonas Colting efter Nordenskiöldsloppet 2017

Thobias Peterson och Jonas Colting efter Nordenskiöldsloppet 2017

Jonas Colting efter Nordenskiöldsloppet 2017

Jonas Colting efter Nordenskiöldsloppet 2017

Strax innan midnatt kom de i mål, mina boråskompisar tillika resesällskap Jonas Colting och Thobias Peterson. Jag var vansinnigt trött igår och tänkte skippa att ta emot dem i mål. Men jag hade inte hjärta att inte möta dem, så jag jag gick och lade mig innan kl 22 och ställde klockan på väckning kl 23.15.

Kul att ta emot dem och ta några bilder. Det har gjort en härlig insats och de klarade de 22 milen på 17 h 24 min resp 17 h 40 min. Thobbe är den lite bättre skidåkaren av dem två och sista 2 milen åkte han själv efter han hade börjat frysa. Annars hängde de ihop hela dagen.

Själv är jag helt förstörd i kroppen idag, främst i handleder och händer. Återkommer.

Resultat Nordenskiöldsloppet finns här.

Thobias Peterson efter Nordenskiöldsloppet 2017

Thobias Peterson efter Nordenskiöldsloppet 2017

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jonas Colting och Thobias Peterson i Nordenskiöldsloppet

  1. Janne skriver:

    Ni är grymma alla tre.
    Nästa år vill jag också köra.
    Ska bara övertala nån att hänga på.

Kommentarsfältet är stängt.