Borås Triathlon-bilder 2017 del 1

Funktionär på Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Funktionär på Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Simning Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Simning Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Igår fick jag en länk skickad till mig av några stycken att Hawaii-pizzans skapare Sam Panopoulos är död, 83 år gammal. Ett tungt besked. Jag har aldrig beställt någon annan pizza än just Hawaii, och då äter jag ändå pizza ganska ofta. Onödigt att ändra på en bra vana.

Det blev en lång och trevlig dag på Almenäs igår som funktionär på Borås Triathlon. Efter det stakade jag 1 h 15 min på Elpex-3:0r med 21,2 km/h i snitt, alltså hyfsad fart. Snittpulsen blev 73 procent, så jag låg på en del.

På kvällen var vi på middag hos familjen Thiberg. Det bjöds på vildsvin, italiensk rödvin och härliga diskussioner om patriarkala strukturer i samhället. Vi åt i deras nya, imponerande växthus, så vi bestämde att detta var den officiella invigningen.

Bilderna i inlägget är tagna av Love Ljungström. Mina egna bilder kommer senare.

Upploppet Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Upploppet Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Funktionär på Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Funktionär på Borås Triathlon 2017. Foto: Love Ljungström.

Växlingsområdet Borås Triathlon 2017, där jag var funktionär. Foto: Love Ljungström.

Växlingsområdet Borås Triathlon 2017, där jag var funktionär. Foto: Love Ljungström.

Upp ur vattnet. Foto: Love Ljungström.

Upp ur vattnet. Foto: Love Ljungström.

Starten Borås Triathlon 2016. Triathlonstart. Foto: Love Ljungström.

Starten Borås Triathlon 2016. Triathlonstart. Foto: Love Ljungström.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Borås Triathlon-bilder 2017 del 1

  1. utdelningar skriver:

    Kul och se dig igår Erik! Tack för sjukt bra arrangemang och tack för en bra bok!

    Jag var han med fikat uppe på ramen 👍.

  2. Niklas Solsjö skriver:

    Hawaii med kebabsås ä fint😊

Kommentarsfältet är stängt.