Fortsatt bra träning

För ett par veckor sedan sprang jag med boråsaren Jakob Svensson. Kul med en ny träningskompis! Vi utgick från mig och sprang en lugnt tur på 17 km på stigar och grusvägar.

För ett par veckor sedan sprang jag med boråsaren Jakob Svensson. Kul med en ny träningskompis! Vi utgick från mig och sprang en lugn tur på 17 km på stigar och grusvägar.

Det går fortsatt bra med träningen. Det blir lite mindre nu under semestern, men jag får fortfarande till många bra pass. Och jag presterar bra tider på intervallpassen. Jag tycker det är motiverande att skriva ner intervalltider för att sedan kunna jämföra från gång till gång.

I mitt gigantiska excelark för alla möjliga träningsformer skriver jag ned tider, väder, vind, utrustning, eventuellt sällskap etc. Det inspirerar mig till att ta i lite mer.

Det är kul vad fin effekt mindre än två månaders bra träning har gjort. Höstarna och vintrarna är alltid tuffa för mig jobbmässigt, så då blir det svårt att träna. Men i dagsläget känner jag att jag kommer att komma in i hösten med bra lägesenergi på träningsfronten.

Foten som jag skadade på en löptur 22 maj blir bättre och bättre. Det gör fortfarande lite ont och jag har ännu inte börjat åka skateboard igen, men jag kan springa obehindrat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.