2 av 3 veckor i Vejbystrand

Stranden i Vejbystrand. Vy från hamnen. Min hydrid-Trek funkar fint både med cykelstol och Chariot.

Stranden i Vejbystrand. Vy från hamnen. Min hydrid-Trek funkar fint både med cykelstol och Chariot.

I söndags åkte Ida hem till Borås för att börja jobba. Hennes semester på sex veckor är slut och jag är ledig två veckor till. Jag kommer att bo hos min far med barnen i Vejbystrand första veckan och vara i Borås andra veckan.

Vi har varit i Vejbystrand i drygt två veckor nu (bott hos min mor i hennes stuga) och det är verkligen en sommaridyll. Väldigt bra ställe att vara med barn på sommaren. Jag återkommer med några fina träningspass jag har kört här nere på Bjärehalvön samt en fin och kuperad löpning på Kullahalvön.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.