Långkutning i morgon

Liseberg en söndag i augusti

Liseberg en söndag i augusti

Liseberg var trevligt igår och barnen ville inte åka hem. Vi köpte ”Lilla åkpasset” till alla så det blev inga vuxenkaruseller till Ida och mig. Men väl en väldans massa mindre attraktioner. Det var dock lååång kö till Nyckelpigan (den heter något annat nuförtiden), så den åkte vi inte.

Apropå Lisebergs-nostalgi så undrar jag vart Lopen, Tornado, Rainbow och Upp-och-ner-vända huset tog vägen. Samtidigt är det tur att Flumeride och Lisebergsbanan är kvar, även om jag inte åkte dessa igår.

Det blev ingen träning igår, men idag tänkte jag höja pulsen lite grann på något sätt. Kanske skejt på SM-banan i Viared. På lördag är det dags och maxa med nummerlapp. Så inga mer tokkörningar på skejtskidorna innan det är dags.

I morgon ska jag springa den 27 km långa banan för Västgötaloppet Trail med Patrik Bohman samt eventuellt någon mer. Det blir långt. En gång har jag sprungit över 2 mil i år, det var en 21 km-tur på Skåneleden i juli. Västgötaloppet Trails testupplaga avgörs 30 september.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Långkutning i morgon

  1. Mattias Skoog skriver:

    Vilket tempo (typ) tror du att ni kommer hålla på trailbanan? Och när springer ni?

  2. Mattias Skoog skriver:

    Har styrt upp nu livet nu så jag kommer till Bryggan vid 9 imorgon. Ses där!

Kommentarsfältet är stängt.