Frukostföreläsning med Peter Häggström

Jag satt jämte Martin Josefsson, vars svägerska Johanna är företagsansvarig på Handelsbanken i Borås. Martins fru Josefin hade tvingat på Martin en kavaj dagen till ära, något Martin hade blandade känslor inför.

Jag satt jämte Martin Josefsson, vars svägerska Johanna är företagsansvarig på Handelsbanken i Borås. Martins fru Josefin hade tvingat på Martin en kavaj dagen till ära, något Martin hade blandade känslor inför.

YMR Track Club är Peter Häggströms klädmärke, som en hyllning till hans boråsklubb IK Ymer som fyller 100 år 2017.

YMR Track Club är Peter Häggströms klädmärke, som en hyllning till hans boråsklubb IK Ymer som fyller 100 år 2017.

Igår var jag inbjuden till Handelsbankens frukostföreläsning på Textile Fashion Center. Det är trevliga tillställningar där du får mingla bland folk från Borås näringsliv och sedan lyssna på en eller ett par föreläsningar.

Förra gången föreläste Anders Södergren. Denna gång var det Handelsbankens chefekonom som höll ett vasst anförande om makroekonomi och därefter pratade tidigare längdhopparen Peter Häggström om digitala affärer. Det gjorde han riktigt bra.

Peters mor och min mor jobbade ihop i många år så det har varit roligt att följa honom. Vi ses också ibland på stockholmståget. Peter jobbar främst inom kommunikation, men har även startat klädmärket YMR Track Club.

Peter Häggström in action om digital ångest. Det kan vara lätt att känna det. Alltså att möjligheterna är så oändliga att det skapar ångest.

Peter Häggström in action om digital ångest. Möjligheterna att sprida sitt budskap kan vara så oändliga att det skapar ångest.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.