UIF-träning idag

Gårdagens träning jämfördes på SkiErg. Det blev ett rejält pass på 70 min varav 40 min i form av intervaller med olika längd.

Idag ska jag till Ulricehamn för att staka 3 timmar på 4:or (vilket kommer att fördubbla min träningsdos denna vecka). Det gör vi en gång i månaden på hösten med långloppsgänget i Ulricehamns IF, som för övrigt är en grymt bra klubb att åka för. Det brukar alltid vara trevligt och kul att träffa sina klubbkompisar på dessa pass eftersom jag annars i princip aldrig annars tränar i Ulricehamn.

Igår var det dagisstädning. Charioten kom väl till pass!

Igår var det dagisstädning. Charioten kom väl till pass när jag skulle cykla dit!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s