Themelåt till bloggfilmer – release

Min vän Erik Thiberg har på uppdrag av mig producerat en låt jag ibland ska använda när jag lägger upp filmer på bloggen. Eller rättare sagt delar av låten framöver. Som ett theme.

Vi har tillsammans bollat fram låten och jag tycker den är riktigt bra. Här kommer releasen av låten och filmerna var en salig blandning av de jag hittade snabbast på datorn. Jag sökte på ”a” och ”filtyp film”. Observera att jag både är usel och nybörjare på iMovie, så ha gärna lite överseende. Erik nås på erik.thiberg@gmail.com för den som vill ha musik producerad.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Themelåt till bloggfilmer – release

  1. Lars skriver:

    Värsta showreelen!

Kommentarsfältet är stängt.