Stakintervaller med Robert Malmgren och löp i Hedvigsborgsskogen

Träningen fortsätter att gå bättre än på länge. Om jag lyckas träna idag så blir det andra gången sedan augusti jag kommer upp i över 7 timmar på en vecka.

I perioder gör jag labyrinter till barnen. Den här är jag riktigt nöjd med!

I perioder gör jag labyrinter till barnen. Den här är jag riktigt nöjd med!

Igår körde Robert Malmgren och jag stakintervaller på skidstadion. 4 st 10 min med 2 min vila. Fint med lång total intervalltid (40 min). Det är inte alltid min starka sida. Robban var nyligen på Sri Lanka i några veckor, så hans legendariska fjolårsform fanns inte där, åtminstone inte på de två sista intervallerna. Men genom att mixtra med skidor och dragare så kunde vi hålla ganska jämna steg. Totalt blev passet 1 h 12 min.

Därefter unnade jag mig ett kort bastubad vid Kypesjön med Jonas Colting och Love Ljungström, som har heliga ritualer på det stället. Jonas har bra volym på sin löpning nu. 18 km igår. Han siktar på att göra ett bra lopp vid Ironman i Kalmar i sommar.

På kvällen var det killmiddag hos Martin Josefsson. Vi inledde med att springa 25 min i Hedvigsborgsskogen och då hade jag redan cyklat dit ganska fort så det blev 25 min träning även där. Alltså 2 h träning igår! Jag cyklade hem också, men då gick det inte lika fort. Kl 01.45 kom jag hem. På tok för sent för en småbarnsfar som inte är van vid att vara uppe efter midnatt. Men trevligt var det! Vi gjorde bl a SWOT-analyser på oss själva.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.