Snart i Orsa

Det är märkligt att man så ofta råkar hamna i skidspåret på pappalediga dagar. Astrid och Maj vill helst åka upp och ner om och om igen i backen vid Hestrastugan. Och innan hemfärd leka i gyttjan på parkeringen så baksätet i bilen blir fyllt av lervälling.

Det är märkligt att man så ofta råkar hamna i skidspåret på pappalediga dagar. Astrid och Maj vill helst åka upp och ner om och om igen i backen vid Hestrastugan. Och innan hemfärd leka i gyttjan på parkeringen så baksätet i bilen blir fyllt av lervälling. Bilden är från i tisdags.

Benny har satt sig till rätta i sin Kapla-stol

Benny har satt sig till rätta i sin Kapla-stol

Nu är vi snart i Orsa. Vi får stugan idag torsdag. Vi ville ha hela dagen i backen idag så vi åkte upp igår och sov en natt på vandrarhemmet i Siknäs några mil söder om Mora. Jag gick upp i gryningen för att jobba några timmar vid datamaskinen innan de övriga vaknar.

Den egna träningen går ganska dåligt igen. Jag har inte känt mig helt bra och mycket annat har kommit emellan. Så det har inte blivit någon träning sedan i fredags för nästan en vecka sedan. Om man undantar padel-matchen på 1,5 h i måndags där jag hade ca 50 procent i snittpuls. Jag kommer nog räkna det som cirka 1 h träning.

Det var Bizze, Nicklas Wing, Olle Häggdahl och jag som spelade. Otroligt kul sysselsättning. Bizze var tyvärr bäst, men han hade också spelat fem gånger tidigare (säger han, antagligen är det dubbelt så många gånger). Vi andra var ganska jämna, men totalt sett var jag nog näst bäst med liten marginal. Vi bytte lag så alla spelade med alla. Bra ställe att spela på uppe i Viared!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.