La Diagonela banprofil och karta

Det blev en tuff dag för mig igår. Jag har knappt kört några pass på över 2 timmar sedan i somras. Nu körde jag 4 timmar 38 minuter. Hela La Diagonela-banan stakning. Fast med totalt 1 h 15 min pauser, inkl en svindyr soppa med med brödbitar i St Moritz.

Idag ska jag vara expertkommentator på engelska på Visma Ski Classics. Se loppet via en betaltjänst här.

La Diagonela nära Engadins flygplats

La Diagonela nära Engadins flygplats

Banprofil La Diagonela 2018

Banprofil La Diagonela 2018

Visma Ski Classics fina trailer

Visma Ski Classics fina trailer

Sankt Moritz

Sankt Moritz

En järnvägsövergång efter 20 km innan stora backen

En järnvägsövergång efter 20 km innan stora backen

En Hawaii vid dagens slut

En Hawaii vid dagens slut

Sopplunch i St Moritz

Sopplunch i St Moritz

Fint i La Diagonela-spåret ovanför Pontresina, där jag f ö bodde då jag åkte Engadin Skimarathon 2000 och 2001

Fint i La Diagonela-spåret ovanför Pontresina, där jag f ö bodde då jag åkte Engadin Skimarathon 2000 och 2001

Dählie är sponsor till Visma Ski Classics så de som jobbar med cupen blir uppklädda

Dählie är sponsor till Visma Ski Classics så de som jobbar med cupen blir uppklädda

Långt långpass igår. Jag körde lite fel innan första sprinten. Annars hade det blivit ganska precis 65 km tror jag

Långt långpass igår. Jag körde lite fel innan första sprinten. Annars hade det blivit ganska precis 65 km tror jag

Kul att åka en mil med svensken Isak Ahlblom

Kul att åka en mil med svensken Isak Ahlblom

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till La Diagonela banprofil och karta

 1. Matte skriver:

  Hej Erik! Jag har en fundering kring salomons vätskebälte som nästan alla i eliten kör med. Hur länge håller sig drycken varm i blåsan om man häller i det strax innan start och att drycken nästan är kokande. Sen har jag även undrat hur man rengör slangen på bästa vis efter sportdrycksresterna, har hitills bara klrt med vatten i.

  Hoppas de gick bra att kommentera idag

  /matte

  • Erik Wickström skriver:

   Många har Salomons, men även USWE:s och Silvas variant finns också i klungan. Drick ofta så blir inte drycken kall. Och ha den under tävlingsdressen. Jag rengör genom att spola ljummet vatten igenom en stund. Sugen inte men tryck för att öppna ventilen.

Kommentarsfältet är stängt.