På uppdrag av SR

Tom-William Lindström aka T-W skötte ljudet när jag intervjuade Britta för Sveriges Radio

Tom-William Lindström aka T-W skötte ljudet när jag intervjuade Britta för Sveriges Radio

Det finns mycket mer att skriva om Schweiz-helgen men jag hoppade rakt in en skön familjedag i söndags och därefter fullt ös med skidkurser, Vasalöparen etc måndag och tisdag.

Jag fick i alla fall göra en radiointervju i helgen, efter kommenteringen i internationell TV/webb-TV som var riktigt rolig! Jag har själv blivit intervjuad i radion kanske 15-20 gånger, men jag har aldrig fått ha reporterrollen. Nu fick vi göra en intervju med Britta Johansson Norgren (1:a) och Oskar Kardin (3:a). Kul att ha Sveriges Radio som uppdragsgivare på CV:t.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.