Mot Vreta Ski Maraton

Simon aka Doktor Grenlöv och far på väg mot Linköping

Simon aka Doktor Grenlöv och far på väg mot Linköping

Doktor Grenlöv, jag och min far sitter i bilen mot Linköping för Vreta Ski Maraton. Jag har inte kollat startlistan, men Simon mumlar namn som Markus Jönsson, Oskar Svärd, Joakim Lindberg och Dan Moberg. Det blir alltså inte pallen jag siktar på idag, men topp fem känns inom räckhåll. Det ska också bli kul att se hur det går för ”min” pod-Niklas!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s