Seger i Borås SKs KM 10 km K masstart

Simon Grenlöv i sin supermandräkt. Naturligtvis överlägset bäst klädd på Borås skidstadion igår.

Simon Grenlöv i sin supermandräkt. Naturligtvis överlägset bäst klädd på Borås skidstadion igår.

Borås skidstadion igår då Borås SK ordnade KM. Jag är medlem i Ulricehamns IF, Borås SK och Hestra IF, men tävlar för UIF.

Borås skidstadion igår då Borås SK ordnade KM. Jag är medlem i Ulricehamns IF, Borås SK och Hestra IF, men tävlar för UIF.

I årets 6:e och kanske sista tävling för mig blev det seger. Doktor Grenlöv stack som en raket på första varvet av fyra och jag fick släppa ca 20 meter på han och Rickard Bergengren, men Simon mattades av och väggade sedan.

Petter Persson, Rickard och jag gjorde upp om det på sistavarvet. Jag stötte med en dryg kilometer kvar och körde helt max, men de gled ikapp efter ett par långa utförsbackar och det hela avgjordes i en långspurt där jag lyckades ställa av Petter med Rickard som trea strax bakom.

En seger är alltid en seger.

Så nära har Rickard aldrig varit mig i en skidtävling, puh. Samtidigt återigen kul att han och Simon gör en sådan fin säsong.

Boråstrion som alla var topp 100 i Vasaloppet i år: Simon Grenlöv, jag och Rickard Bergengren. Efter Borås SKs KM 10 km K masstart 2018.

Boråstrion som alla var topp 100 i Vasaloppet i år: Simon Grenlöv, jag och Rickard Bergengren. Efter Borås SKs KM 10 km K masstart 2018.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.