Påskturen vid Nordtorp – nu Sälen för alpint

Skidåkning vid Nordtorp med omnejd

Skidåkning vid Nordtorp med omnejd

Så här såg turen på ca 15 km ut som jag skejtade på påskafton. Vi åkte på Tänge mosse med familjen först, så jag startade därifrån. Kul att åka mellan olika mossar och öppna fält. Perfekt skare hela vägen. Ängarna och åkrarna nära Nordtorp var fina. Hjorts mosse var fin, men man ska inte stirra sig blind på att enbart söka upp mossar!

Jag fick fuskade lite och åkte i spårade spår ett tag vid Nordtorps elljusspår. Annars har jag inte åkt många meter i preparerade spår sedan Vasaloppet.

Jag kunde också skarvat på ner mot Håmossen vid Svarvhult, den ska vara riktigt fin. Se svart markering på kartan. Det får bli nästa år, för i söndags åkte vi till Sälen och blir där en vecka för utförsåkning med barnen. Syrrans familj och min far är också med.

Jättekul alla som hört av sig och sagt att de åkt på skaren på mossar etc under senaste veckan tack vare mig. Fantastiskt kul att kunna inspirera till det! Det har verkligen synts på sociala medier också. Känns som hela borås skidåkarkår varit ute i naturen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.