Mer om Ylläs-Levi: Presskonferens, kommentering, Juha Mieto

Magnus Östh filmade och jag ställde frågorna på presskonferensen dagen innan loppet.

Magnus Östh filmade och jag ställde frågorna på presskonferensen dagen innan loppet.

Pre race-möte kvällen innan i trailern med Visma Ski Classics crew.

Pre race-möte kvällen innan i trailern med Visma Ski Classics crew.

Visma Ski Classics-trailern är mäktig. Står nära målet på loppen.

Visma Ski Classics-trailern är mäktig. Står nära målet på loppen.

Jørgen Aukland berättade om sin kommande skidtur med sin bror Anders och två andra när han besökte Visma Ski Classics-trailern. De ska slå rekord i att skida över Grönland, målet är 6 dagar med start 15 maj.

Jørgen Aukland berättade om sin kommande skidtur med sin bror Anders och två andra när han besökte Visma Ski Classics-trailern. De ska slå rekord i att skida snabbt över Grönland, målet är 6 dagar med start 15 maj.

Det blev en kul dag i Levi igår med morgonjogg på 4 km, expertkommentering i Visma Ski Classics internationella TV-sändning, intervjuer för TV, after ski, bankett och utgång.

Bilderna ovan är från fredagen och bilderna nedan från lördagen t o m eftermiddagen. Återkommer med bilder från banketten.

Juha Mietos skostorlek är 52. "De är lite trånga där fram", var hans kommentar på finska som jag fick översatt. Han själv pratar inte så mycket svenska och engelska.

Juha Mietos skostorlek är 52. ”De är lite trånga där fram”, var hans kommentar på finska som jag fick översatt. Han själv pratar inte så mycket svenska och engelska.

Teemu Virtanen och jag kommenterade Ylläs-Levi. Han kommentator och jag expertkommentator.

Teemu Virtanen och jag kommenterade Ylläs-Levi. Han kommentator och jag expertkommentator.

Juhan Mieto. Giganten. Legenden.

Juhan Mieto. Giganten. Legenden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mer om Ylläs-Levi: Presskonferens, kommentering, Juha Mieto

  1. Nils Gunnar Winroth skriver:

    1980 jobbade jag på akuten i Lund. Det kom in en kvinna som precis hade sett på OS-loppet 15 km där Wassberg vann med 2 hundradelars sekund före Juha Mieto. Just när det var som mest spännande knäppte det till i nacken på henne. Jag gjorde en ”lumbalpunktion” för att konstatera att hon fått en hjärnblödning. En erfaren kollega tittade på det som skulle vara klargul ”cerebrospinal vätska” men som nu såg ut som vanligt blod – han sa ”det var det värsta jag sett”, jag för min del hade inte sett så mycket på den tiden. Hur som helst så läkte kvinnan utan några men av händelsen men jag minns händelsen mer för hjärnblödningen skull, än för att Wassberg vann.

Kommentarer är stängda.