Tareq Taylor på Borås Bil med Kretsloppet

Tareq Taylor på Borås Bil i Kretsloppets regi

Tareq Taylor på Borås Bil i Kretsloppets regi

Jag har ett uppdrag för Kretsloppet där jag bland hjälper till med sociala medier, sponsorträffar och träningsträffar, samt har rollen som löpcoach för företag som vill ha föreläsningar och löpning på jobbet.

Igår kom Tareq Taylor till Borås Bil i Kretsloppets regi. Det var inte jag som råddat ihop träffen, men jag var där som lite av Kretsloppets ansikte utåt och blev bl a intervjuad på ”scen” av Fredrik Sandgren från Puls FM.

Jag ska erkänna att jag aldrig har hört talas om Tareq, men han är tydligen känd från TV. Han var i a f väldigt trevligt och höll en inspirerande föreläsning.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tareq Taylor på Borås Bil med Kretsloppet

  1. Werner skriver:

    Jag gissar att minsta gemensamma nämnare mellan deg och Tareq är…stavmixer? 😃

Kommentarer är stängda.