Bra träningsvecka – nu från Borås till Vejbystrand

Nu är barnen och jag i Vejbystrand igen efter en härlig vecka i Borås. Ida blir kvar i Borås i en vecka och jobbar.

När vi såg det här sade Astrid "Jag tror fåglarna går på lina".

När vi såg det här sade Astrid ”Jag tror fåglarna går på lina”.

Jag tränade på bra och fick ihop nästan 10 timmars träning förra vecka. Det blev några långa pass med blandad intensitet, ett kort intervallpass på SkiErg, styrka, rullskidintervaller och ett testlopp i löpning. Bra där!

Jag har inte maxat i löpning en enda gång i år. En gång sprang jag en mil hyfsat fort, men annars har det vara lugna pass och mellanmjölkspass för att lyckas i SM 100 km. Inga intervallpass eller testlopp med fullt blås. Det var en chock att springa Loftsdalsrundan 2 varv i Aplared. Mjölksyran sprutade på de ganska kuperade grusvägarna och löpsteget kändes allt annat än bra i långspurten.

Men när jag öppnar upp min excelfil och jämför tiden med mina andra insatser på samma sträcka så var det faktiskt ganska bra kutat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.