Skidgång i Hammarbybacken med Pure Skitouring

Camilla Antonsson driver Pure Skitouring som erbjuder topptursresor till bland annat Svalbard, Japan, Jotunheimen och Tarfala.

Camilla Antonsson driver Pure Skitouring som erbjuder topptursresor till bland annat Svalbard, Japan, Jotunheimen och Tarfala.

Igår ledde jag det andra av tre pass i Hammarbybacken för Pure Skitouring, ett företag som ordnar resor för toppturer. Det var fokus styrka, så jag hade bett deltagarna att ta med ryggsäck. Och så gjorde vi ett gäng styrkeövningar utan ryggsäck också.

Hammarbybacken är verkligen en riktigt fin skidgångsbacke. Grattis till dig som bor nära den.

Jag tog en sväng förbi Alewalds för att utöka mitt förråd av låneutrustning. Jag vill ha ett antal kompletta uppsättningar för skidåkning (klassiskt och skejt) och rullskidåkning att låna ut vid kurser och då företag som t ex ska åka Stafettvasan hyr in mig. Det var Tor som stod i kassan. Han älskar långfärdsskridskor och har ramlat i ungefär hundra gånger, på riktigt.

Jag tog en sväng förbi Alewalds för att utöka mitt förråd av låneutrustning. Jag vill ha ett antal kompletta uppsättningar för skidåkning (klassiskt och skejt) och rullskidåkning att låna ut vid kurser och då företag som t ex ska åka Stafettvasan hyr in mig. Det var Tor som stod i kassan. Han älskar långfärdsskridskor och har ramlat i ungefär hundra gånger, på riktigt.

På Alewalds på Kungsgatan kan du köpa boken Smart konditionsträning. Jag har hört att den ska vara bra.

På Alewalds på Kungsgatan kan du köpa boken Smart konditionsträning. Jag har hört att den ska vara bra.

Skejthopp för att träna styrka och spänsten i Hammarbybacken med Pure Skitouring

Skejthopp för att träna styrka och spänsten i Hammarbybacken med Pure Skitouring

Jag är duktig på att äta skräpmat när jag reser. Men jag håller i alla fall mig borta från läsken.

Jag är duktig på att äta skräpmat när jag reser. Men jag håller i alla fall mig borta från läsken.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.