Utklädd till mig

Johan Palmérs kompis utklädd till mig på maskerad

Johan Palmérs kompis utklädd till mig på maskerad i fredags

Jag fick ett mejl från Holaveden-Johan Palmer i början av veckan. De skulle ha maskerad på fredagen. En av deltagarna på festen hade bestämt sig för att klä ut sig till mig. Så Johan frågade om jag kunde skicka något klädesplagg. Jag skickade ett Wickström Coaching-pannband.

Det är oklart om man ska se det som en förnedring eller hyllning, men jag väljer såklart det senare.

Bart som mig i USA
En gång tidigare (vad jag vet) har något klätt ut sig till mig på en Halloween-fest. Det var när min lagkompis Bart Dengel gjorde det en gång i Alaska.

Då hade han tagit mina träningskläder i skidrummet. Jag hade nämligen äldst och omodernast träningskläder av alla. Den biten gick sedan helt åt skogen när jag började jobba som pryltestare och numer använder jag främst nya grejer, även om mycket gammalt finns kvar.

En som håller stilen och är duktigt på att bevara gamla kläder och utrustning är Martin Josefsson. Hans illgröna Burserydskläder från 90-talet är till exempel svårslagna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.