Medvind i träningen

Träning december 2018

Träning december 2018

Viktigt seger med 21-11 över Bizze. Han spelade drömpingis i början och ledde med 4-1. Sedan rasade allt.

Viktigt seger med 21-11 över Bizze. Han spelade drömpingis i början och ledde med 4-1. Sedan rasade allt.

Pingismatch i källaren i Sjömarkenkyrkan

Pingismatch i källaren i Sjömarkenkyrkan

Pulskurva från skejten i söndags. Lugnt i 1 h 10 min, sedan 84 procent av maxpuls i 20 min som avslutning.

Pulskurva från skejten i söndags. Lugnt i 1 h 10 min, sedan 84 procent av maxpuls i 20 min som avslutning.

Äntligen börjar träningen gå lite bättre. Förra veckan blev det 8 h 50 min om jag räknar med 1/5 av tiden som instruktör som träning (även om jag inte har träningspuls så länge).

Jag tyckte även att jag fick till bra pass förra veckan, med lugnt, halvhårt och hårt. En kom igång vecka för vinterträningen. Från och med nu blir det mer tillspetsat om det går någorlunda enligt plan.

Barnkör och föreläsning
Igår (söndag) körde Erik Thiberg och jag vid Hestrastugan med start kl 07.15. Då var vi först, men redan före klockan 08.00 var det tio andra bilar på parkeringen. På eftermiddagen var det julkonsert i Sjömarkenkyrkan där Astrid var med i barnkören. Erik spelade bl a piano och hans fru Julia sjöng. Kul med en fylld kyrka med trevlig stämning och mycket musik.

Erik Thiberg spelar piano. Efter inspiration från Erik Westberg på Orsalägret bär han röd toppluva. Vet inte vad Gud säger om det.

Erik Thiberg spelar piano. Efter inspiration från Erik Westberg på Orsalägret bär han röd toppluva. Vet inte vad Gud säger om det.

Pastorn annonserade även att jag ska föreläsa där torsdag 17 jan. Om längdskidåkning och annat. Kom dit du också! Mer info kommer snart.

Vab och pod
Idag vabbade jag förmiddagen och Ida nu på eftermiddagen. Niklas Bergh och jag spelar in pod på förmiddagen på måndagar och för att slippa avboka så tänkte jag att vi kunde prova trots att barnen var hemma. Astrid och Maj kan leka rollekar i 3 timmar utan avbrott ibland, men för säkerhets skull tog jag även fram min gamla Brio-järnväg.

Med undantag från att Maj kom in en gång och meddelade att en julgranskula hade gått sönder kunde vi ostört prata i nästan 1,5 timme. När jag kom ut från kontoret igen möttes jag av en lång järnväg.

Det känns aldrig bra att jobba när jag vabbar, men det är kul att barnen har så roligt med varandra.

Pastorn läser bibelord från en iPad. Ur led är tiden.

Pastorn läser bibelord från en iPad. Ur led är tiden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.