Johan Kanto vann haussat intervallpass före mig och Rickard

Bakre raden: Sebastian Backlund, Petter Persson, Magnus Sjöbjer, Kristian Olofsson, Johan Söderberg och Mattias Bryntesson. Främre raden: Rickard Bergengren, Johan Kanto, Erik Wickström, Jakob Böhm och Henrik Litzell.

Bakre raden: Sebastian Backlund, Petter Persson, Magnus Sjöbjer, Kristian Olofsson, Johan Söderberg och Mattias Bryntesson. Främre raden: Rickard Bergengren, Johan Kanto, Erik Wickström, Jakob Böhm och Henrik Litzell.

Pallen på intervallpasset. Johan Kanto före mig och Rickard Bergengren.

Pallen på intervallpasset. Johan Kanto före mig och Rickard Bergengren.

Jakob Böhm presterade bra även på platten, trots sina löparegenskaper

Jakob Böhm presterade bra även på platten, trots sina löparegenskaper

Trött efter avslutat intervallpass med nummerlapp

Trött efter avslutat intervallpass med nummerlapp

Ibland haussar vi intervallpassen hemma i Borås rejält. Igår slogs nog de flesta rekord.

 • 12 personer
 • De flesta med tävlingsdräkt
 • Några med nummerlapp
 • Egen fotograf i form av min far
 • Publik och filmare i form av Martin Damm
 • Priser från mig, Salming (via Rickard), Piwa Foods (via Kanto) och från Damm.
 • Extrastavar
 • Koffeinladdning å det grövsta
 • En av deltagarna (ej med i text och bild) skulle på en julgrej med familjen men ljög och sade att han skulle jobba för att kunna vara med på passet.
 • Mycket hets i WhatsApp-gruppen dagarna innan
Rickard Bergengren

Rickard Bergengren

Vi körde 8 st envarvsintervaller på ca 4.30 min, med 2 min vila från den första deltagaren. Hårt. Enbart stakning.

Johan Kanto drog alla intervaller och vann alla intervaller. Jag var uppskattningsvis 1 till 4 s efter på alla utom sista då det blev ca 6 s. Rickard och jag var väldigt jämna som 2:a och 3:a, kanske med en liten fördel till mig med fler 2:a-platser.

Helt ok form
Jag var nöjd med passet och formen, även om det var klasskillnad mot Kanto. Tack vare ett par fina träningsveckor tycker jag att formen är ungefär som den borde. Om den är sämre än samma tid förra året så skiljer det inte mycket.

Stort tack alla för ett otroligt bra, roligt och trevligt pass!

Johan Kanto var urstark i stakningen

Johan Kanto var urstark i stakningen

Jag stakar uppför

Jag stakar uppför

Rickard Bergengren stakar uppför pumphusbacken på Borås skidstadion

Rickard Bergengren stakar uppför pumphusbacken på Borås skidstadion

Start för en ny intervall

Start för en ny intervall

Johan Kanto sopar hem bucklan

Johan Kanto sopar hem bucklan

Rickard och jag i spurten på sista intervallen, där jag smet om på innern.

Rickard och jag i spurten på sista intervallen, där jag smet om på innern.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Johan Kanto vann haussat intervallpass före mig och Rickard

 1. Niklas Solsjö skriver:

  Hur djupt har Böhm trôkat ner staven i bädden???😁

Kommentarer är stängda.